Actuele website van de Sarah Beweging: www.sarahbeweging.be

 

 

ARCHIEF WEBSITE van de Sarah Beweging (2003 -2010)

Voor meer Waarden en Welzijn

Nieuwe website: www.sarahbeweging.be

 

Wie zijn we?

De Sarah Beweging is ontstaan vanuit de ontmoeting in 1988 van Jan Vanhaelen, oprichter van de beweging, met het meisje Sarah.

Door de ervaring van moeilijke omstandigheden en grote noden, en in de ontmoeting met zovele honderden mensen in nood besloten we in 1996, na het overlijden van Sarah, een positieve boodschap uit te dragen in onze omgeving: 'hoe het ook beter kan'!

Wij reiken ons hart en onze handen op jouw 'levenstocht', jij gekwetste mens, zoekend naar hulp of advies bij moeilijke momenten: stress, burnout, depressie, angst, eenzaamheid…

Wij zijn een onafhankelijke beweging, thuis in de problematiek rond welzijn. Als deskundigen stellen wij onze jarenlange ervaring en kennis vrijblijvend ten dienste van anderen. Wij nemen jouw hulpvraag ernstig en bieden een perspectief aan van hoop.

Universele waarden en welzijn vinden wij belangrijk als bouwstenen in deze hectische wereld. Als mens, in dit Grote Universum, vinden wij rust, regelmaat en stilte onontbeerlijke schakels in het ‘zijns' proces.


Wat doen we?

Info en advies

Mieke Houthaeve
Kwadestraat 201 - 8560 Gullegem
tel. 056 40 16 86
E-mail: sarahbeweging@gmail.com

Activiteiten en acties worden meegedeeld via de Sarah-Nieuwsbrief

Belangenverdediging via publicaties en media

Luisterpunt
Reeds meer dan 20 jaar luistert de Sarah Beweging naar mensen die misbruikt werden in psychiatrie of psychotherapie. Deze ervaring stellen we vanaf nu ten dienste van onze leden in het Luisterpunt Grensoverschrijdend Gedrag in Psychiatrie en Psychotherapie (LGGP).

Ontwaken naar het licht
Nachtwandelingen

 

Hoe steun je ons?

U kan ons steunen door middel van een vrijwillige bijdrage op rekeningnummer 
778- 5974309-37

Wij zijn geen dienst en zijn niet gesubsidieerd. Door uw bijdrage helpt u ons om een brede waaier van psychosociaal-culturele bijstand te kunnen aanbieden.

Wij zijn u hiervoor erg dankbaar.

 

 

Klik hier om de vernieuwde folder te downloaden.

 

Gedichten en teksten van deze website mogen enkel met uitdrukkelijke toestemming van de auteur overgenomen worden. Je kan de auteur bereiken via onze Beweging.
Ook foto's/illustraties mogen enkel gekopieerd worden mits uitdrukkelijke toestemming.

 

Menu weergeven